informatie gastouder - kinderstapjes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kinderstapjes


Wie is Kinderstapjes?
Mijn naam is Esther van Aalst en ik ben geboren in 1973. Samenwonend met Marco en kinderen Tom(20jr), Zoë(18jr), Puk(13jr) en Yoa(7jr).
Sinds 1999 ben ik werkzaam als gastouder. Een beroep waar ik veel voldoening uit haal. Ik heb al veel kindjes op zien groeien en ben best trots dat ik een deel van hun leven van dichtbij heb mogen meemaken.

Locatie
Wij wonen met veel plezier op de eerste verdieping van de Grote Beer in Krommenie. De woning heeft een ruime woonkamer en 4 slaapkamers. Ook de omgeving is ruim en overzichtelijk, met veel groen, een mooie speeltuin en voldoende parkeerplaatsen. En de aanwezige lift is reuze makkelijk!
De woning zelf is door het gastouderbureau goedgekeurd volgens de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Professionele opvang

  • Kinderstapjes biedt kleinschalig kinderopvang in huiselijke sfeer en is aangesloten bij meerdere erkende gastouderbureaus. U bent dus verzekerd van kwaliteit en u heeft recht  op een tegemoetkoming in de opvangkosten.


  • Kinderstapjes werkt volgens een pedagogische visie.


  • Kinderstapjes staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang onder het nummer 855267422.


  • Kinderstapjes is in het bezit van alle opleidingseisen en documentatie (SPW3 diploma, geldig kinder EHBO diploma, geldig Risico Inventarisatie, Verklaring Omtrent Gedrag  voor Esther en partner).


  • Kinderstapjes heeft een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven en een Inzittendeverzekering.


  • Kinderstapjes is door het gastouderbureau en door de GGD gecontroleerd op zowel geschiktheid als motivatie.


Pedagogische Visie
Ieder kind is een individu met een eigen karakter, temperament en ontwikkelingstempo. Ik vind het belangrijk om een omgeving te creëren waarin een kind zich veilig en geborgen voelt zodat het genoeg zelfvertrouwen opbouwt om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Persoonlijke aandacht, warmte en gezelligheid staan bij mij hoog in het vaandel. Maar ook stabiliteit en rust.
Doordat ik maximaal 5 kindjes tegelijk opvang, heb ik de tijd om veel individuele aandacht te geven. En uw kind ontwikkelt allerlei sociale vaardigheden door te spelen met andere kindjes. Ook probeer ik om mijn manier van opvoeden zoveel mogelijk af te stemmen op de thuissituatie van uw kind zodat hij/zij weet waar het aan toe is.

Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met mij opnemen. Of kom gezellig langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu